Friday, August 28, 2009

Thursday, August 27, 2009

WWF

video

Aksi terlampau ganas / seksi ?

Wednesday, August 26, 2009

Posa Tanpa Sahur

Jam baru menunjukkan 2.45pm, TAPIIIII mama dah terkebil-kebil dengan perut makin steady mengempis sedang riuh rendah buat lagu keroncong mak limah. Ni semua penangan tak bangun sahur dah terjaga tapi tidoq balik pagi tadi. Dah set alarm jam 5.00 pagi, berbunyi. Tapi swith off... sampai ke sudah pukul 7.30am baru sedar. Si Karsih tu pun tak reti2 nak bangun sendiri kalau mama tak bangun kong-kang, kong-kang kat dapur.
Mudah-mudahan dipermudahkan puasa hari ini. INSYAALLAH, gigih bertahan !!!

KoGiLa


Ntah sapa yang gila ???

Monday, August 24, 2009

Ramadhan al-Mubarak

Dialog mama dengan Adam pasal puasa:-
Mama: Adam dah makan?
Adam: Tak nak
Mama: Nape tak nak makan? Puasa ke?
Adam: A'ah Adam puasa...
Mama: Puasa tu apa? (saja je tanya nak test..)
Adam: Cikgu tu cakap puasa tu tak bleh makan..
Mama: Ooo, ye ke. Pandai. Minum bleh ke?
Adam: Cikgu tu cakap minum pun tak bleh..
Mama: (pandai anak Mama ni)
Tetiba lak...
Adam: Mama, bleh ke belikan biskut tiger yang ada sudu tu kat Petronas? Adam makan tadi dah habis. Boleh ke beli ???
Mama: (Huh, 'memang Adam puasa' kan!!?!)
Hari ke-3 berpuasa. Waktu kerja di bulan Ramadhan 8.00am - 4.30pm. Tapi bley tak suka-suki mama nak create office hour 9.00am-4.00pm? Haruskah? Atau apakah 8.00am-4.00pm?? It will depend on the situations. Kalau bos mengundur diri awal, mama pun bley le menyusul kemudian ;-p
Selamat berbuka puasa!

Thursday, August 20, 2009

Menjelang Tiba



SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

Sunday, August 16, 2009

MCPF reTrEaT

14th - 16th auGust 2009 @ Equatorial Hotel, Cameron Highlands

* FuLLy SpoNSored bY TaN srI robERt phANG




sedapnya Adib makan strawberry ... Yummy!



habih comot...


Friday, August 7, 2009

CPM 2009

I AM VERY BUSY WITH THIS COMING EVENT ...











Monday, August 3, 2009

Cameron Highlands

31 Julai - 2 Ogos 2009































Load gambar je dulu... belum berkesempatan nak story-mory. SORRY !!!
Next repeat trip on Dec. INSYAALLAH. Kepada sesiapa yang berminat, boleh bagi nama...
Nota kaki: Adam time naik muntah sekali, time turun 2 kali. he...he...
Adib 'steady'.