Wednesday, June 22, 2011

Report Card Day

result sekolah kebangsaan:-










result sekolah KAFA :-




ALHAMDULILLAH SYUKUR....


pertama kali dalam hidupku dapat merasai pengalaman ke sekolah ambik report card anak. terbayang pulak masa dulu2 time sekolah...


berjumpa dengan Cikgu Azlinah Husin, guru kelas Along kelas 1 Gemilang. cikgu cakap Adam dah ada banyak perubahan dan peningkatan yang mendadak terutama di dalam pembelajaran dan perangai. kalau dulu masa mula2 masuk sekolah cikgu kata Adam kuat merajuk & menangis.. haha masih terbawak perangai tu since sekolah tadika kan... tapi sekarang Adam la budak pintar dan bijak dalam kelas. itupun sejak cikgu tukarkan tempat duduk Adam ke depan sekali... sampai cikgu mintak tukar duduk belakang semula Adam dah tak mau sebab dah syok duduk kat depan, boleh fokus belajar.

tapi sekolah KAFA ada sikit penurunan tapi xpa next time buat yang lebih baik tau.

mama tengok pun Adam dah banyak peningkatan dan harap Adam akan terus cemerlang dalam exam2 seterusnya nanti ya sayang... mama percaya dan yakin Adam Zharfan boleh buat yang lebih baik.


TAHNIAH ADAM ZHARFAN !!!

No comments: