Tuesday, October 18, 2011

kenapa dan mengapa

kenapa ya sejak akhir-akhir ni mood berblog dah xde. mood menulis juga macam dah kureng jer. actually memang banyak yang nak ditulis tapiiiiiiiii sampai tak tertulis akhirnya. last-last cerita itu berlalu pergi begitu saja. tapi segar mekar dalam ingatan sampai bila-bila.


sekarang adam zharfan sedang menjalani peperiksaan akhir.. mama doakan adam zharfan dapat jawab yang terbaik dan semoga dapat improvekan lagi pencapaian. mama harap adam dapat masuk kelas yang lebih baik dan terbaik untuk Tahun 2 next year, InsyaAllah mama yakin adam boleh kalau berusaha.


babah masih kat sabah lagi n insyaAllah balik sekejap raya haji nanti. really miss him so muchhhhh!!! anak-anak demam rindu gamaknya. haha..macam tak biasa kena tinggal plak kan. mula-mula adam demam, then dah baik sambung adib pulak till now. mama harap ady kuat. dan mama harap semua anak-anak mama kuat dan sihat ye....

No comments: